lørdag 2. november 2013

Lørdagslunsj



Noe emballasje er så fin at jeg synes
det er synd å bare la den gå rett til gjenvinning.

Dermed fikk denne boksen med
hakkede tomater 
litt lenger liv som basilikumpotte.






Så ble lørdagslunsjen litt mer fargerik enn ellers.






Tomatene er faktisk fra årets egen avling.
De som ikke rakk å bli røde før høsten kom
har fått modne i mørket i kjøkkenskapet,
etter tips fra en god venninne.

For øvrig den samme venninnen som også dyrket frem
tomatplantene for oss :-)

Neste år er vi nok mer selvdrevne bybønder.











6 kommentarer:

  1. Så genialt!
    Kjenner jeg blir sulten av bildene dine :)

    SvarSlett
  2. Hehe, det er jo veldig hyggelig da :-)
    Klem!

    SvarSlett
  3. lurt;) jeg bruker de til blant annet å oppbevare oppvaskkosten:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så smart, det må gjøre oppvasken hyggeligere ;-)

      Slett
  4. Mine favoritt tomater på boks! Så lurt å brukte de til urter. Jeg har pyntet noen av mine med papir og noen er spraylakkert, men jammen har du rett i at de kan brukes som de er.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, ikke sant de er gode?! Mutti er favoritt tomater-på-boks her også, og det gjør jo ingenting at de kommer i pen pakke :-)

      Slett