I dag skal jeg i bursdag til en liten prinsesse, og hva passer vel bedre enn å ha med seg en rosekake?
Jeg har fulgt oppskriften til Thea i My Little Kitchen. Hun har vunnet konkurranser med denne, og det er jo et godt utgangspunkt.
Dette er ikke en "slenge sammen noen egg og litt mel-kake", om noen skulle tro det. Den bør bakes over to dager, og krever presisjon og en stødig hånd.
Nå er ikke jeg noen cup cake-dame, og jeg skal innrømme at det til tider gikk hett for seg på kjøkkenet, og at jeg ved flere anledninger seriøst vurderte å ringe a Thea for råd.
Men jeg fulgte mitt eget bakeråd ta deg god tid, og til slutt ble det da en kake.
Pen ble den også!
Men jeg fulgte mitt eget bakeråd ta deg god tid, og til slutt ble det da en kake.
Pen ble den også!
Så gjenstår å høre hva jubilanten mener.
Så utrolig flott kake! Tipper prinsessa syntes det var stas med slik ei flott og sikkert kjempegod kake.
SvarSlett